Garantie pentru imprimante sau alte echipamente birotica

Echipamentebirotica.ro asigura garantie pentru imprimante sau pentru alte produse comercializate, oferita de producatori, valabila in conditiile enuntate in Certificatul de Garantie, ce insoteste produsul livrat, alaturi de factura fiscala. Garantia este valabila doar in conditiile utilizarii corecte a produsului. Picotech Plus iti garanteaza ca produsele sunt identice cu cele prezentate pe site si ca sunt livrate conform caracteristicilor solicitate (nume, caracteristici etc.). 

In calitate de client, beneficiezi de Garantie in retelele de service ale producatorului, in centrele mentionate explicit in Certificatul de Garantie.
Instalarea echipamentelor trebuie facuta de catre personal autorizat conform prevederilor din Certificatul de Garantie. Nerespectarea acestor prevederi sau a folosirii de consumabile compatibile duce la pierderea garantiei.

Garantia se efectueaza la sediul  PicotechPlus din Sibiu. De garantie nu beneficiaza componentele consumabile (cilindru, lamela, toner, developer, fuser). Consumabilele se inlocuiesc atunci cand echipamentul semnalizeaza printr-un mesaj inlocuirea acestora sau atunci cand copia / print-ul este de o calitate nesatisfacatoare.

Fiecare echipament reconditionat, beneficiaza de o revizie completa de catre tehnicienii nostri (curatat interior, exterior, sistem optic, role, angrenaje, pinioane, gresare s.a.m.d). Dupa revizia generala si completa se testeaza complet, se calibreaza si se seteaza astfel incat copia si / sau print-ul sa fie satisfacatoare cerintelor clientului.

In cazul in care un consumabil prezinta uzura avansata iar aceasta uzura afecteaza calitatea copiei sau print-ului, acesta se inlocuieste cu un altul, second hand sau nou in functie de stoc. 

Picotech Plus nu isi asuma insa responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor si solutiilor de printare, copiere si scanare referitoare la caracteristicele esentiale ale acestora. Cum ar fi: descriere, specificatii tehnice, instructiuni de utilizare etc., acestea fiind reproduse integral, intocmai cum au fost realizate de catre producator si avizate din punct de vedere legal.

Aveti nevoie de acest produs?

Completati formularul si va vom raspunde cat mai repede posibil.

GDPR