Tehnicienii nostri specializati asigura, direct la sediul dumneavoastra, instalari si service autorizat birotica, pentru toate echipamentele comercializate de echipamentebirotica.ro. In orice situatie iti putem fi de folos.

CONTRACTE DE SERVICE AUTORIZAT BIROTICA:

“Full Service“

Contractul acesta te scapa de grijile privind asistenta tehnica, toate consumabilele (tonere, cartuse, componente) necesare intretinerii echipamentului.
Asiguram intretinerea completa a unui echipament:

  • Asistenta tehnica si revizii periodice pentru toata gama de calculatoare, copiatoare, multifunctionale, imprimante.
  • Interventii tehnice ori de cate ori este necesar.
  • Livrarea echipamentelor, consumabilelor (tonere, cartuse, componente) sau a pieselor de schimb direct la sediul clientului.
  • Toate materialele necesare  – consumabile si piese de schimb sunt GRATUITE

“Consumabile si Asistenta“

Contractul acesta presupune un abonament lunar prin care va asiguram:

  • Asistenta tehnica periodica
  • Interventii tehnice si livrare consumabile ori de cate ori este necesar.

“Solicita Tehnic”

Tehnicienii nostri iti stau la dispozitie.

Profita de experienta lor pentru a-ti instala echipamentele de birotica, indiferent de starea sau volumul lor si nu ezita in a cere solutii personalizate pentru a optimiza buna functionare a afacerii dumneavoastra.
Solicita informatii complete si ajuta-ti colegii sa inteleaga si sa utilizeze, in cel mai eficient mod, utilizarea corecta a echipamentelor de birotica.

Tehnicienii nostri vor fi disponibili si vor oferi suport tehnic pentru orice defectiune aparuta la echipamentele de birotica.

Contacteaza-ne pentru orice problema tehnica ai avea cu echipamentele de birou! Suntem aici pentru tine!                                                               service autorizat birotica